Om företaget

Vision & mission

Learn & level up är ett nystartat företag som vill bidra till att skapa positiva medarbetarupplevelser som motiverar, inspirerar och engagerar medarbetare. Genom att hjälpa företag och organisationer att skapa bra utvecklingsmöjligheter, teamkänsla och öka arbets-, omställnings- och prestationsförmågan. Med digitalt lärande, automatiserade arbetsflöden och plattformar för att samarbeta och dela kunskap, information och resurser.

Värdegrund

Hållbarhet

Learn & level up ska bidra till en hållbar utveckling i allmänhet, hållbart arbetsliv och hållbara medarbetare i synnerhet. Att människor har bra arbetsförhållanden, bra utvecklingsmöjligheter samt mår bra och trivs med sitt arbete. Till ett rimligt pris och med liten inverkan på miljön.

Samarbete

Tillsammans är vi smartare, mer produktiva och mer kostnadseffektiva. Genom att samarbeta och dela resurser med partners, kunder och inom företaget, behöver vi inte uppfinna hjulet varje gång. Vi kan ta del av varandras kompetens, bidra med våra respektive styrkor och skapa gemensamma, bättre lösningar. Snabbare och mer kostnadseffektivt.

Motivation

Att motivera ska alltid ligga högst upp på Learn & level up:s agenda och ha en central del i verksamheten. Motivation är en stark drivkraft som bl.a. får oss att agera, använda våra kunskaper, lära nytt och generera nya idéer. Upplevelsen av att behärska sina uppgifter och sitt arbete, känna tillhörighet, och styra över sitt eget liv, agerande och mål, ger motivation.

thumbnail-image of Maria Karlsson

Maria Karlsson, Grundare

Jag brinner för utveckling i alla former. Att träna, lära, förändra och förbättra. För att hela tiden bli lite bättre, uppnå resultat och nå nya mål. Jag har ett förflutet som fotbollsspelare, ser det mesta i livet som en match, och jag vill alltid vinna matchen. De viktigaste förutsättningarna för att lyckas med det är motivation, laganda och engagemang. Jag har jobbat med kompetensutveckling i 13 år och vet hur viktigt det är med rätt kompetens, men även i arbetslivet slår motivation talang, nästan alla dagar i veckan. Därför vill jag jobba med att skapa bra medarbetarupplevelser som motiverar och engagerar medarbetare och bygger ett starkt lag. Så att vi kan vinna matchen, samtidigt som vi mår bra och ha roligt på vägen!